Eveniment 24 noiembrie

Sâmbătă, 24 noiembrie, a avut loc un nou eveniment din seria CoderDojo, găzduit, ca de obicei, de către prietenii de la The Grape. Deși frigul poate i-a ținut pe unii acasă, am avut un grup destul de numeros, de 14 ninjas.

Și de data aceasta interesele au fost orientate spre embedded, web, scratch și C++.

La această ediție am avut și un invitat surpriză, Radu Ticiu, champion CoderDojo Timișoara. Cu această ocazie le-a povestit participanților despre evenimentele dedicate lor organizate în decursul unui an și cum ar putea face să participe la ele.


Cum v-am obișnuit deja, majoritatea întâlnirilor noastre au loc în ultima sâmbătă a fiecărei luni, așa că acesta a fost ultimul atelier organizat în 2018, dar noi vom participa și la alte evenimente, despre care vă vom ține la curent prin pagina de Facebook.

Până data viitoare vă urăm o vacanță plăcută, iar dacă mai vreți să exersați între timp puteți folosi materialele de pe acest site, cum ar fi noul tutorial despre dezvoltarea unui joc X și 0 în JavaScript, altele care urmează să le publicăm, sau orice altă sursă preferată.

Dacă vreți să ne contactați nu ezitați să folosiți formularul de contact de pe acest site sau sistemul de mesaje de pe pagina de Facebook.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.