Atelier Meet and Code

Atenție: formularul de înscriere trebuie să fie completat de către un tutore legal!

În această lună întâlnirea CoderDojo va avea un format puțin diferit față de cel cu care v-am obișnuit, făcând parte din mișcarea meet and code.

Evenimentul va avea loc în două zile, sâmbătă 19 Octombrie (10:00 – 14:00) și duminică 20 Octombrie (10:00 – 14:00), și se va desfășura la Amazon Development Center Iași.

De această dată avem un proiect pe care vi-l propunem pentru implementare, numit City Air Hack, prin care ne propunem monitorizarea calității aerului din orașul nostru. Pentru asta vom folosi tehnologii embedded și web, din acest motiv de această dată doar aceste două variante sunt disponibile în formularul de înscriere de mai jos.

Actualizare: formularul nu mai este disponibil deoarece perioada de înscriere s-a încheiat. Urmăriți pagina noastră de Facebook pentru a afla despre următoarele evenimente.

Puteți consulta acordul de participare la această adresă: https://www.coderdojoiasi.ro/acord-de-participare/

Evenimentul este finanțat cu ajutorul inițiativei Meet and Code (https://www.meet-and-code.org/) susținută la nivel european de compania de software SAP. Meet and Code este coordonată de Haus des Stiftens gGmbH și rețeaua TechSoup Europe în 25 de țări europene și susține, pentru al treilea an consecutiv, evenimente de tehnologie și programare desfășurate în timpul Europe Code Week (5-20 octombrie 2019). În România, inițiativa Meet and Code este coordonată de Asociația Techsoup. Din 2010, Asociația Techsoup (https://www.asociatiatechsoup.ro) creează și oferă resurse IT și experiențe de învățare a tehnologiei pentru organizații nonprofit, tineri și profesori. Asociația Techsoup este câștigătoare a premiului Digital Skills for Education din cadrul European Digital Skills Awards în 2017, competiție organizată de Comisia Europeană.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.